logo

Privacy

Beste bezoeker,

Wij hechten veel waarde aan uw privacy en willen u graag informeren over hoe wij uw gegevens verwerken. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel wij dat doen.

Verzamelde persoonsgegevens
Wij verzamelen alleen persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor het leveren van onze diensten. Dit kunnen onder andere uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer zijn. Ook kunnen wij gegevens verzamelen over uw gebruik van onze website, zoals welke pagina's u bezoekt en welke zoekopdrachten u uitvoert.

Doel van de gegevensverwerking
Wij verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u deze heeft verstrekt, bijvoorbeeld voor het afhandelen van uw bestelling of het beantwoorden van uw vraag. Wij zullen uw gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken, tenzij u daar expliciet toestemming voor heeft gegeven.

Beveiliging van uw gegevens
Wij nemen de beveiliging van uw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en andere ongewenste handelingen met uw gegevens tegen te gaan.

Inzage en wijziging van uw gegevens
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op via de contactgegevens op onze website.

Delen van uw gegevens
Wij delen uw gegevens alleen met derden als dat noodzakelijk is voor het leveren van onze diensten of als wij daartoe wettelijk verplicht zijn.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om deze privacyverklaring te wijzigen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Het is daarom raadzaam om deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Heeft u nog vragen?
Mocht u nog vragen hebben over onze privacyverklaring, neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens op onze website.

Met vriendelijke groet,

Zen Fly - Uw reisexpert